Category: Classic Rock

Пролетен Цвет - Миодраг Станојковиќ* - Македонски Хитови 60 70 год. (CDr)

9 thoughts on “ Пролетен Цвет - Миодраг Станојковиќ* - Македонски Хитови 60 70 год. (CDr) ”

  1. Дојче Банк го објави годинешниот извештај во кој се споредуваат трошоците за живот во најголемите градови во светот и се анализира животниот стандард.
  2. Нашата Мартија Станојковиќ, според информациите што се наоѓаат во Интернет е во првите три фаворити за победа на Junior Eurovision ! Ова е интервјуто на Мартија.
  3. Драган Ѓаконовски - Шпато (Скопје, 11 март - Скопје, 3 јануари ), истакнат македонски композитор, диригент.
  4. Компанијата „Полар продактс“ го пушти во продажба својот нов градник, што ќе биде вистинско летно освежување, во буквална смисла.
  5. Вкупно 11 нови градинки ќе се градат годинава во различни делови од Македонија со поддршка од Министерството за труд и социјална политика.
  6. Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски по денешната посета на Куманово во.
  7. Со брзина од километри на час се движеле над автомобили на скопската обиколница во текот на септември годинава. На патот Тетово – Гостивар, пак, со брзина од километри на час возеле возило.
  8. Имено ледна во песокот, а градите ги покри со неколку прамени мокра коса. - Не го изговарајте моето име, освен во случај ако се молите за мене- порачала таа.
  9. Mar 09,  · Во својата прес конференција на 2 март, по објавувањето на сетот на нови прислушувани разговори претходно истиот ден, министерот за финансии, Зоран Ставрески, изнесе редица податоци за состојбите во македонската.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *