Category: Alternative

Девојка На Мојот Град

8 thoughts on “ Девојка На Мојот Град ”

  1. Според пишувањата на дел од медиумите и сведочењето на граѓанин кој бил присутен пред Град Скопје, вработениот кој воведувал ред упатил и пцости кон девојка, на .
  2. Во текот на денот, како и во текот на ноќта повторно се очекува да наврне поголема количина на воден талог што на места ќе достигне до 35 литри на метар квадратен.
  3. Црвениот крст на Република Македонија – Општинска организација Гази Баба – Скопје организира мотивацскиот настан на тема “Приказна за хероите од мојот град”, кој се организира со цел промоција и подигнување на.
  4. Исповед на млада девојка: Започнав орално да го задоволувам своето момче, кога во еден момент тој Сакам да останам анонимна, и без откривање на многу детали, само сакам да кажам дека дојдов во градот кој работи татко.
  5. Апокалипсата на Бејрут е како нешто што никогаш не се нема случено во Либан, а верувам сите знаат – во овој.
  6. Поранешната девојка на Германецот Кристијан Брукнер, кој е осомничен за киднапирање и убиство на малата Мадлин Мекен, изјавила дека во една прилика, при излив на љубомора, тој и ја удирал главата од ѕид. Британката се.
  7. Според сведочењето на граѓанин кој бил присутен пред Град Скопје, вработениот кој воведувал ред упатил и пцости кон девојка, на која ѝ рекол: „Земи извини ми се ма сељанко една“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *